Företagsevent Gabriel2018-09-17T18:05:01+00:00

AKTIVITETER

KÖRSÅNG

Gabriel är känd och uppskattat som en av Sveriges främsta körledare. Varje vecka samlar han mer än två tusen sångare i sina körer i Stockholm, Göteborg och Malmö och som går under namnet Happy Voices.

Happy Vocies är en kör för alla som gillar att sjunga. Oavsett om du har sjungit mycket tidigare eller aldrig någonsin tagit en endaste ton är du välkommen att sjunga. Gabriels kör sjunger pop, gospel, visa, schlager och soul.

FÖRETAGSAKTIVITET

TEAMBUILDING

Omvandla arbetsplatsen till en hejdundrande kör! Gabriel har skapat ett helt nytt koncept för teambuilding som går ut på att du och dina medarbetare helt enkelt sjunger tillsammans med en rutinerad körledare.
Vi börjar med uppvärmning av rösten och kroppen med enkla övningar. Gabriel sjunger först, gruppen följer efter. Vi börjar med refrängen, så småningom läggs verserna till, och plötsligt har vi lärt oss en ny låt! Till sist lägger vi till lite enkel, rolig koreografi och gruppen kan nu framföra ett proffsigt körnummer.
En utmanande, rolig och oförglömlig upplevelse som går att anpassa till alla företag, åldrar och målgrupper.
Skicka förfrågan ››

KÖRSLAG

Utmana kollegorna eller dina samarbetspartner i ett körslag! Deltagarna delas in i grupper som med hjälp av Gabriel övar in varsin sång. Aktiviteten passar utmärkt under konferensen eller som middagsunderhållning. Isen bryts och skrattmusklerna tränas!
Låtmaterialet kan varieras efter önskemål, alltifrån gospel pop och schlager.
Skicka förfrågan ››

EGEN MUSIKVIDEO

Andra varianter på musikaktivitet för företaget kan vara att spela in en egen musikvideo eller en singel. Vi kan till exempel bjuda in en känd gästartist som sjunger verserna och hela företaget körar i refrängerna.
Skicka förfrågan ››

ALLSÅNG – UNIK MÖJLIGHET TILL JULALLSÅNG

Ta chansen till en mysig allsångskväll med en professionell körledare. Ta sånghäftet i handen, sjung med, lyssna och njut av härlig sång och musik. På scenen står Gabriel med pianist, ett svängigt band, några körsångare eller en hel kör! Kvällen skräddarsys med glädje efter just dina önskemål.
Skicka förfrågan ››

FÖRELÄSNING, MED ELLER UTAN SÅNGAKTIVITET

Föreläsningen tar avstamp i Gabriel Forss självbiografi “Äntligen”, och tar upp ämnen som utanförskap, panikångest och att hitta sig själv. En personlig, motiverande och inspirerande föreläsning som inte bara bjuder på en fascinerande livshistoria, men som även ger smarta insikter om entreprenörskap och hur man förenar yrkesrollen med den privata rollen. NYHET: En kortare föreläsning med inspiration från självbiografin “Äntligen” samt insikt i körsångens roll för vårt välbefinnande. Föreläsningen övergår efterföljande i en konkret sångaktivitet där publiken förvandlas till en härlig kör!
Skicka förfrågan ››

KONFRENCIER

Gabriel är en skicklig konferencier med lång erfarenhet av att leda grupper och evenemang. Med honom är ditt evenemang i trygga händer!
Skicka förfrågan ››

KÖRRESOR

Gabriel är en rutinerad resenär och har under åren genomfört ett flertal, slutsålde körresor till b la Israel, Sydafrika, Portugal, Turkiet, USA och Karibien. Gabriels körresor avspeglar resglädje, samhörighet, sång och unika upplevelser. Numera genomför Gabriel alla sina körresor i den egna resebyrån Joyride.

BOKA GABRIEL