Våren 2020

Reptid: kl. 18.30 – 20.00
Kassan öppnar: kl. 17.30
Insläpp i kyrksalen: ca kl. 17.50

Plats: Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17, Stockholm (T-station Rådmansgatan, eller buss till Birger Jarlsgatan)

Det är viktigt att alla som vill vara med och sjunga anmäler sig här på hemsidan så att vi vet hur många vi beräknas att bli i kören, då lokalen har begränsat med platser.

________________________________________________________________________________________

I nuläget finns det inget datum satt för nästa repetition.

Plats: Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17

Vi öppnar kassan kl. 17.30.
På måndag fortsätter vi med utlämningen av förköpta medlemskort.

Observera att det inte går att köpa medlemskort (eller engångsbiljetter) på plats i Immanuelskyrkan, utan allt förköpes här på hemsidan.

* Var redo med kvitto/beställningsbekräftelse på ditt köp i e-handeln, eller uppge den mailadress du använde när du köpte medlemskortet, när du ska hämta ut ditt kort på plats i kyrkan.

Vi vill påminna våra “gamla” befintliga medlemmar om att ta med det medlemskort ni redan har, så att vi bara kan sätta på en ny etikett för den typ av medlemskort ni har köpt till den här terminen.

I kassan kan du också köpa cd-skivan från höstens fantastiska konsert! Än så länge finns det bara en cd från Konsert 2, den kl. 19.30. Pris: 140 kr. Endast kontant betalning.

Glöm inte att också anmäla dig på hemsidan (alla medlemmar måste anmäla sig – nya som ”gamla”), så att du kommer med i vårt medlemsregister och får de aktuella inloggningsuppgifterna som behövs för att komma in på körens medlemssidor på hemsidan. Inloggningsuppgifterna (lösenord & användarnamn) kommer automatiskt i ett bekräftelsemail när anmälan är klar.
För att anmäla sig till kören, eller för att förköpa sitt medlemskort via vår e-handel, behövs det inga inloggningsuppgifter.

Dörrarna in till kyrksalen öppnas ca kl. 17.50.
Vi har även öppet uppe på läktaren/balkongen.

Klicka HÄR för att få fram en skiss över hur Gabriel vill att stämmorna ska sitta i Immanuelskyrkan.

Alla som vill vara med och sjunga på konserten lördagen den 25 april kl. 18.00 i Konserthuset måste anmäla sig! Klicka HÄR för att komma direkt till anmälan, eller gå in på medlemssidan som heter Konsertanmälan vt-20 (S).
Mer info om genrepet och konserten hittar du på medlemssidan Genrep & Konsertinfo. Klicka HÄR för att komma direkt till den sidan.

Biljetterna till vårens konsert i Konserthuset på lördagen den 25 april kl. 18.00 släpps på tisdagen den 10 mars kl. 11.00.
Du köper dem här på Happy Voices hemsida, på sidan som heter Konsert
(en öppen sida som man inte behöver vara inloggad för att se), eller i Konserthusets biljettkassa, eller på telnr: 08-50 66 77 88.
Biljettpriser:
* Ordinarie: 345 kr (inkl. avgift)
* Skymd sikt: 275 kr (inkl. avgift)
Numrerade platser.
Publikinsläpp ca 30 minuter innan konsertstart.
På sidan Konsert hittar du en flyer/affisch som du gärna får skriva ut och sätta upp på jobbet, i affären, på gymmet – eller på nåt annat bra ställe 🙂
Klädsel för kören: svart och vitt blandat (gärna att alla har båda 2 färgerna).

Tänk på våra parfymallergiker i kören och undvik starka dofter på måndagskvällarna.
Och i dessa influensatider, tänk på att tvätta händerna (med tvål och vatten) en extra gång innan ni hälsar på era kör-vänner.
Mer information finns att hitta på www.folkhalsomyndigheten.se

I Immanuelskyrkans café Kaffestugan kan man från kl. 16.00 fika och äta lite lättare mat innan repetitionen om man är sugen på det! De serverar bl a frallor, bullar, varma & kalla drycker samt dagens soppa till väldigt bra priser.

Vi ser med glädje fram emot en härlig måndagskväll med Er alla!