RESOR2019-08-19T13:13:19+00:00

RESOR

Happy Voices (tidigare Du kan sjunga gospel kören) bjuder sedan ett antal år tillbaka in till kör-resor & kör-weekends i samarbete med olika researrangörer.

Tidigare har vi bl a varit i Portugal, Turkiet, New York och Sydafrika med Springtime Travel och i Israel med Omnia resor.
Våren 2015 arrangerade Gabriel den första körresan med sin egen resebyrå, Joyride Travel. Då gick resan till Barcelona och sedan dess har det blivit en Medelhavskryssning och resor till bl a Miami, Malaga, Sydafrika, Mallorca och Kuba i egen regi. Senaste körresan gick till Grekiska ön Skopelos, i Mamma-Mia filmens fotspår, där över 200 härliga kördeltagare följde med. Håll utkik här för info om kommande kör-resor!

Bilderna ovan är från körresan till Skopelos i maj 2019.

NY UNIK KÖRRESA MED GABRIEL FORSS TILL VIETNAM 4-19 JAN 2020

Vi står inför en väldigt speciell långresa, en resa och ett drömresmål som har stått på körledare Gabriel Forss lista i åratal. Vietnam. En skräddarsydd körresa med unika upplevelser i historiska Saigon, härliga stränder i Phu Quoc, gudomlig mat och ett livligt folkliv som fortfarande är genuint och oförstörd.
Vietnam är helt enkelt vackert, rakt igenom

Läs mer om resan

Bilden ovan är tagen på vår resa med Joyride till Miami i januari 2016.