Onsdag 4 mars

Min termometer i bilen visar åtta grader men regnet hänger i luften. Trots allt är det nästan ljust då repet börjar. Det är härligt!

Gabriel får igång oss direkt. Den traditionsenliga dansen och sedan uppvärmningen.

ABCD, I Will always love you, Near you Thats where I Wanna be.

Vi vrickar tungan lite och säger Äh!

Sedan tar vi oss an melodifestivallåten ”My kingdom come.” Vi körde igång den förra veckan och nu är det dags att snärta till den lite, som Gabriel säger. Han tycker det kan vara en bra att börja konserten med denna! Glöm inte att gå ned på slutet, påminner han.

Sarah Dawn Finers låt ”Moving om” blir nästa låt. Här övar vi mycket stämmor, som vi ska stämma in i då Sarah sjunger refrängen. Det blir fint och mäktigt!

Gabriel har nästa överraskning till oss. Vi ska sjunga ”When I need You.” De som varit med i Katrineholm har sjungit denna, vi andra hänger på och Gabriel tycker det låter så bra att vi tar stämmorna direkt. Denna klassiska hit låter riktigt fin och Gabriel verkar nöjd.

Allas vår Gitte äntrar scenen och vill berätta att det finns möjlighet att vara med på en brunch på Malmö live på konsertdagen den 13/4. Den går av stapeln Kl 13-15 och mer info om den kan du läsa längre ner på denna sida.

Vad ska vi nu ha på oss på konserten? Ja, i alla fall, vilka färger? Alla undrar nyfiket.

Det blir svart och vitt, blanda fritt. Min körkompis Eva säger, att det var synd på alla rosa detaljer hon inhandlat, men vi enas om att det är lätta färger att blanda.

Klinga mina klockor blir nästa låt. Undertecknads favoritlåt och där klämmer vi i riktigt bra. Så bra att Gabriel tycker vi ska applådera oss själva vilket vi gör. Vi ska bara se upp med s-et på slutet!

Sedan blir det Kärleksvisan med Sarah. Det var fem år sedan kören sjöng denna för er som var med då. Där blir det refrängen med Sarah och stämmor. Fint!

Vi avslutar med ”It’s raining men” så taket lyfter och det är nästan så man tror det ska regna något liknande ifrån himlen då man kommer ut.

Med denna låt ringande i öronen längtar man redan till nästa gång.

Vid pennan denna gången

Kristina Jonsson

____________________________________

Info om:

Före konsert brunch för dig som sjunger i Happy Voices våren 2020.

Innan konsert och soundcheck på Malmö Live så finns det möjlighet för dig som går i kören att äta brunch på Clarion Live på Malmö Live. Clarion har öppnat upp sin brunch enbart för Happy Voices.

Brunchen kostar 250 kr.

Du anmäler dig till Medborgarskolan via denna länk: https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/fore-konsert-brunch-happy-voices-malmo-for-dig-som-sjunger-i-happy-voices-varen-2020-1240587/

Det finns både laktos och glutenfria alternativ. Har du någon allergi utöver detta så vänligen meddela det i noteringsfältet.

OBS! Din anmälan är bindande (ingen återbetalning vid sjukdom, avbokning etc.), du kan anmäla dig fram t.o.m. torsdagen den 19 mars.

Obs! Brunchen är bara öppen för dig som sjunger i kören, ej för vänner och bekanta. Efter den 19 mars går det ej att boka in sig då vi meddelar Clarion det datumet hur många vi blir.

Vi behöver vara minst 100 st för att brunchen ska bli av.

Välj direktbetalning på hemsidan (ej fakturaalternativ).
När du anmäler dig så välj direktbetalning via kort (detta för att vi ska kunna hålla priset vi fått och slippa behöva lägga tillför hantering av administration av fakturor mm).
Obs! När du gör din anmälan, se till att fullfölja köpet, backar du i din webbläsare efter att du gjort köpet så riskerar köpet att markuleras.

_____________________________________

Ljudfil från repet den 4 mars hittar du här.
Ingen ny text till repetitionen den 12 mars.